Handige informatie
& veelgestelde vragen

Kan ik herhaalmedicatie bestellen?
Ja natuurlijk, dit kunt u op verschillende manieren doen.

 • Via ons algemeen nummer 036 - 534 14 14, toets dan 3 en spreek duidelijk uw naam, geboortedatum, apotheek, de medicijnen en sterkte in.
 • ​Wilt u niet in de wacht staan, dan kunt u ook gebruik maken van MijnGezondheid.net of de MGN App om u medicatie zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week te herhalen. Handig toch?
 • U kunt een e-mail sturen naar assistentedokterdidden@ezorg.nl, noteer uw naam, geboortedatum, apotheek, medicijnen en sterkte.
 • Wilt u het toch persoonlijk bestellen dan kunt u in de middag bellen met de assistente om uw herhaalmedicatie te bestellen, zorg ervoor dat u de naam en sterkte van uw medicijnen bij de hand heeft.

Ik denk dat ik een blaasontsteking heb, kan ik dit laten testen op de praktijk?
Natuurlijk, bel wel even eerst om te laten weten dat u langskomt. De assistente wilt u dan nog wat extra vragen stellen en stemt dan met u af wanneer u langs kunt komen.

Zijn mijn uitslagen al binnen?
U kunt in de middag (na 15:00 uur) bellen voor het aanvragen van uw uitslagen. Wist u dat u ook gebruik kunt maken van MijnGezondheid.net of de MGN App, dat ziet u meteen wanneer de uitslagen binnen zijn en kunt u alles zelf rustig bekijken.

Is het mogelijk mijn lab-uitslagen via de mail te ontvangen?
Ja dat kan, dit kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar assistentedokterdidden@ezorg.nl of door in de middag telefonisch contact op te nemen. Wist u dat u meteen beschikking heeft tot uw gegevens via MijnGezondheid.net of via de MGN App? Kijk verder op deze pagina hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

Kan ik telefonisch met de dokter iets bespreken?
Ja, u kunt een telefonisch consult met dokter Didden aanvragen. Dit kunt u doen bij de assistente. Op basis van uw hulpvraag en de urgentie wordt bepaald wanneer u teruggebeld wordt door dokter Didden. Het kan soms zijn dat de assistente uw hulpvraag al kan behandelen.

Kan ik een internet consult (eConsult) krijgen?
Ja dat kan, hiervoor kunt u een e-mail sturen naar assistentedokterdidden@ezorg.nl, de assistente zal dan kijken hoe u het best geholpen kunt worden en u ontvangt dan z.s.m. een reactie. Noteer uw naam en geboortedatum, soms is het handig als u ook een foto meestuurt.
Denk er wel aan dat eConsults niet bedoeld zijn voor dringende zaken.
 

Ik voel mij te ziek om naar de praktijk te komen, kan de doker bij mij thuis komen?
Bent u te ziek om langs te komen? Belt u dan tijdig in de ochtend, na overleg hoort u of en wanneer de huisarts langskomt.

Kan bloed laten prikken in de praktijk van Dokter Didden?
Jazeker, dit kan iedere dag tot 11:30 uur. Wij werken wel op afspraak.

Waar kan ik nog meer terecht voor bloedprikken?

 • Almere Stad:  Flevoziekenhuis, Hospitaalweg 1:
  • Maandag tot en met vrijdag van 7.30 - 17.00 uur. 
  • Zaterdag van 9.00-12.00 uur. 
  • Niet op feestdagen.
  • Hoeft u niet nuchter te zijn? Kom dan wat later op de ochtend of in de middag, als het rustiger is. 
 • Almere-Stad:  prikpost Medi-Mere Stad vindt u aan de Bartokweg 161, open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-10.00 uur. 
 • Almere-Buiten:  prikpost Medi-Mere Buiten is gevestigd aan de Haasweg 9 en open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-10.00 uur.
 • Almere-Poort:  prikpost Medi-Mere Poort vindt u aan de Beneluxlaan 573, de prikpost is open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-10.00 uur.
 • Almere-Haven:  prikpost Medi-Mere Haven vindt u aan de Kerkstraat 90, de prikpost is open op maandag tot en met vrijdag van 8.00-10.00 uur. 

Kan ik een soa test doen?
Dat kan, neem contact op met de assistente en zij zal u verder helpen.

Heeft u tips of adviezen voor mijn aandoening?
Natuurlijk mag u ons altijd bellen voor advies, maar wist u ook dat u heel veel betrouwbare informatie kunt vinden op Thuisarts.nl?

Is het momenteel mogelijk om mij in te schijven als patient?
Nee helaas, de praktijk neemt op het moment geen nieuwe patienten aan. Wanneer wij weer open staan voor nieuwe inschrijvingen zal het op deze website verschijnen. Telefonisch contact openen hiervoor heeft dus geen zin.

 

Dokter Didden
Randstad 21-20
1314 BM Almere

KvK nummer
55700683

Telefoon: 036 - 534 1414
Spoedlijn: 036 - 533 9992

dokterdidden@ezorg.nl
assistentedokterdidden@ezorg.nl

 

Openingstijden
Ma t/m vrij 8:00 - 17:00

Voorlopig is er GÉÉN inloopspreekuur

Telefonisch bereikbaar tussen 8:00-17:00

Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de Spoedpost Almere 0900-2030203 (€0,10 p/m) of 036-5454380 (lokaal tarief)