Even voorstellen...

Na het behalen van mijn diploma dokterassistente in 1995 ben ik werkzaam geweest in een gezondheidscentrum in Almere. Vanaf 2000 als assistente van dokter Didden. Logisch was voor mij de stap om met dokter Didden mee te gaan naar haar eigen praktijk. De samenwerking en het vertrouwen wat wij in elkaar hebben geeft mij alles wat ik nodig heb om mijn werk met veel plezier en voldoending te doen.

Na 30 jaar in Almere gewoond te hebben woon ik sinds 2016 met mijn gezin in Dordrecht. Dit betekent voor mij flink forensen met heel wat file's maar ik stap nog elke ochtend met plezier mijn auto in om te werken op de praktijk.

Buiten de standaard taken van een doktersassistente kunt u mij bij afwezigheid van de praktijkondersteuner tegenkomen. Diabetes/astma/HVZ spreekuren hebben wij als assistentes voorheen altijd gedaan tot de komst van de praktijkondersteuner. Mijn affiniteit ligt hier nog steeds en val ik maar al te graag in. Ook ben ik opgeleid tot stoppen met roken begeleidster en help ik u graag samen met de huisarts en/of POH.