De huisartspraktijk

Als u last heeft van lichamelijke klachten moet u hier niet langer mee doorlopen. Het is daarom belangrijk dat u bent aangesloten bij een huisarts die u vertrouwt en die betrokken is bij uw welzijn. De praktijk is dagelijks geopend van 8 uur tot 17.00 uur. Spoed buiten openingstijden bel met: Spoedpost Almere: 0900-2030203, Hospitaalweg 1, 1315 RA Almere.

Spreekuur
Ivm de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om het bekende inloopspreekuur te houden. Alle consulten gaan op afspraak. De huisarts begint met goed naar u te luisteren en neemt uw klachten altijd serieus. Indien nodig doet zij een lichamelijk onderzoek of eventueel aanvullend onderzoek zoals bloedonderzoek of een hartfilmpje. Als er meer nodig is verwijst zij u door naar een medisch specialist of andere hulpverlener.

Telefonisch spreekuur:
In de ochtend kunt u een telefonisch consult aanvragen via de assistente. U wordt dan op een later tijdstip door dokter Didden terug gebeld.

Internetconsult
U kunt ook via de mail een vraag stellen aan de huisarts of de assistente. Wij streven er naar om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Het mailadres is: dokterdidden@ezorg.nl
of assistentedokterdidden@ezorg.nl


Huisbezoek
Bent u te ziek om langs te komen? Belt u dan gerust voor een huisbezoek.

Medicijnen
Deze kunt u afhalen op de praktijk of thuis laten bezorgen. U kunt ze ook ophalen bij een apotheek bij u in de buurt. Herhaal medicatie kunt u telefonisch doorgeven of via de mail. Vermeld u dan wel waar u de medicatie wilt ophalen.

 

 

huisarts almere dokter didden