Dokter Didden

Vanaf januari 2000 is Colette Didden werkzaam als huisarts. Zij heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en haar huisartsenopleiding gedaan bij het AMC. Na ruim 13 jaar als huisarts in loondienst bij de Zorggroep Almere gewerkt te hebben vond zij dat het tijd werd haar eigen praktijk te starten.

Zij wordt erg blij van mensen die lekker in hun vel zitten en doet dan ook niets liever dan daar een bijdrage aan te leveren. Zij is er ook van overtuigd dat mensen die zich goed voelen meestal minder snel ziek worden. Tijdens haar studie heeft zij zich  verdiept in de relatie tussen geest en lichaam en ziet dat daarin veel winst te halen is.

Ook heeft Dokter Didden een coachopleiding gedaan aan de Academie voor Innovatief Trainen te Arnhem. Zij luistert graag naar mensen, geeft hen ruimte en helpt hen zodoende zichzelf weer terug te vinden.

In januari 2013 is deze huisartsenpraktijk geopend. De praktijk is kleinschalig, sfeervol en op loopafstand van Station Almere Centraal. Het is een van de weinige solopraktijken in Almere, wat betekent dat u altijd door Colette Didden zelf behandeld word en niet (meer) te maken heeft met steeds wisselende dokters.

 

Momenteel hebben wij een patiëntenstop,
zodra wij weer nieuwe patiënten aannemen zult u dit zien op deze website.