De huisartspraktijk

Als u last heeft van lichamelijke klachten moet u hier niet langer mee doorlopen. Het is daarom belangrijk dat u bent aangesloten bij een huisarts die u vertrouwt en die betrokken is bij uw welzijn. De praktijk is dagelijks geopend van 7.30 uur tot 17.00 uur. Spoed buiten openingstijden bel met: Spoedpost Almere: 0900-2030203, Hospitaalweg 1, 1315 RA Almere.

Spreekuur
Tussen 7.30 uur en 9.00 uur kunt u gewoon binnenlopen zonder afspraak, u wordt dan op volgorde van binnenkomst geholpen. De rest van de dag gaan de consulten op afspraak.De huisarts begint met goed naar u te luisteren en neemt uw klachten altijd serieus. Indien nodig doet zij een lichamelijk onderzoek of eventueel aanvullend onderzoek zoals bloedonderzoek of een hartfilmpje. Als er meer nodig is verwijst zij u door naar een medisch specialist of andere hulpverlener.

Telefonisch spreekuur:
Als u een vraag heeft kunt u gewoon bellen: u wordt dan direct door de huisarts te woord gestaan of op een later tijdstip even teruggebeld.

Internetconsult
U kunt ook via de mail een vraag stellen aan de huisarts of de assistente. Wij streven er naar om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Het mailadres is: dokterdidden@ezorg.nl
of assistentedokterdidden@ezorg.nl


Huisbezoek
Bent u te ziek om langs te komen? Belt u dan gerust voor een huisbezoek.

Medicijnen
Deze kunt u afhalen op de praktijk of thuis laten bezorgen. U kunt ze ook ophalen bij een apotheek bij u in de buurt. Herhaal medicatie kunt u telefonisch doorgeven of via de mail. Vermeld u dan wel waar u de medicatie wilt ophalen.

 

 

huisarts almere dokter didden