Nieuws

Vragenlijsten voor patiënten

Beste patiënt,
Heeft u onlangs de praktijk bezocht en/of contact gehad met de praktijk. Dan wil ik u graag uitnodigen voor het invullen van de vragenlijst(en) die op u van toepassing is. Uitkomsten van deze lijsten gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren. Het invullen van de lijst neemt ongeveer 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag en is anoniem.

Alvast dank voor de moeite!

 

Griepprik 2022 inloop is weer geweest

Dit jaar was de griepprik inloop op 9/11 en 24/11. Mocht u deze data gemist hebben dat kunt u bij de assistent nog een afspraak maken om alsnog uw griepprik te halen. Wacht hier niet te lang mee!

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de griepprik of wat u kunt doen wanneer u niet in aanmerking komt voor de prik, bekijk dan de onderstaande link met meer informatie:
https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griepprik/voor-wie-is-griepprik

PNEUMOKOKKEN PRIK

Wanneer u in aanmerking komt voor de pneumokokken vaccinatie heeft u hiervoor een uitnodiging ontvangen. Deze mag u dan meenemen naar de praktijk.

 

Vertrek praktijkondersteuner Monique Aalbregt

Beste patiënten,
Via deze weg willen wij iedereen informeren dat praktijkondersteuner Monique Aalbregt per 1 november full-time gaat werken in gezondheidscentrum de Waterlelie. Monique zal worden vervangen door Monica, voor sommigen al een bekend gezicht. Monica is heeft vaker op deze praktijk gewerkt als waarnemend doktersassistent.

Bericht van Monique:
"Na 4,5 jaar samengewerkt te hebben, wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, zowel met collega’s als patiënten. Ik heb hier met heel veel plezier mogen werken en ga weg met pijn in mijn hart. Wie weet komen we elkaar ooit elders tegen in Almere (of in het buitenland😉). Voor iedereen het allerbeste gewenst en alle goeds alvast voor het nieuwe jaar 2023."

Langere wachttijden

Juli 2022 - De praktijk van dokter Didden heeft momenteel nog steeds te maken met onderbezetting vanwege ziekte van medewerkers. Hierdoor kan het zijn dat u een langere wachttijd heeft dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip, dit is iets wat landelijk speelt. Wij streven er naar u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Advies en informatie is ook te vinden op www.thuisarts.nl.

Actiedag huisartsen vrijdag 1 juli

U heeft het vast gehoord: vrijdag 1 juli a.s. gaan de huisarten en de praktijkmedewerkers naar het Malieveld om luid en duidelijk van zich te laten horen. In de huisartsenzorg een grens bereikt. Huisartsen willen goede zorg kunnen blijven leveren aan hun patiënten. Tijdens de manifestatie op het Malieveld vragen zij aandacht voor de oplossingen die nodig zijn om de huisartsenzorg voor de toekomst te behouden.

We willen:
- meer tijd hebben voor onze patiënten;
- minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
- betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
- dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

De praktijk is daarom 1 juli gesloten. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij de huisartsenpost via 0365454380.

Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.